Alles veilig en vertrouwd voor in en om je woning. Samen met onze partners staan wij voor je klaar!

Alles voor in en om de woning
Voor iedere woning
Voor iedereen
Volledig comfortabel

Tuinmaterialen kopen in de winkel of online?

Alles voor de tuin vind je bij een aangesloten bedrijf van Woningpartner.
Van de aanleg of renovatie van je tuin tot het bestellen van je tuinmateriaal doe je veilig en vertrouwd via een partner van Woningpartner.

Het gemak voor jezelf en je tuin vind je via Woningpartner.nl.
Van diensten aan huis, de winkel in je buurt of een veilige webshop voor het online bestellen van tuinmaterialen vind je makkelijk en snel via het zoekplatform waar echte ondernemers als oplossing voor je vraag klaar staan.
Ook grote projecten met verschillende diciplinies worden dagelijks uitgevoerd met samenwerkende online en offline partners en echte ondernemers zodat de klus veilig en goed uitgevoerd wordt zoals jij dat wilt.

Werkzaamheden aan je tuin uitbesteden?
Vind een bedrijf dat bij je past eenvoudig bij jou in de buurt.

Vind snel een tuinman of tuinvrouw bij jou in de buurt

Makkelijk en snel en altijd een vertrouwde hovenier, tuinvrouw of man bij jou in de buurt.
Voor kleine aanpassingen, renovaties, het plaatsen van een schutting, border of verranda’s neem je heel eenvoudig, snel en veilig contact op met een aangesloten specialist die jou ontzorgt met iedere tuinklus.

Het maakt niet uit hoe groot of klein de opdracht betreft. Voor iedere klus in of om de tuin die je wilt uitbesteden staat een specialist bij jou in de buurt klaar.

Vind de specialist in de buurt

Vind het in je buurt

Tuinmaterialen kopen doe je in je eigen buurt

Wanneer je tuinmaterialen wilt kopen zoals bijvoorbeeld: aanlegmaterialen, planten, tuinverlichting, gereedschap, meubilair of decoratiematerialen kun je eenvoudig naar een aangesloten winkel bij jou in de buurt. Vaak kun je tuinmaterialen uit voorraad meenemen en krijg je direct antwoord wanneer er vragen zijn over bepaalde tuinmaterialen die je nodig hebt. Bij de aangesloten partnerbedrijven  weet je zeker dat je goed voorzien wordt van het juiste advies.

Tuinmaterialen bestellen kan ook eenvoudig en veilig online

Neem niet altijd een snelle beslissing bij een winkel maar verdiep je eens  in de materialen die je echt nodig zult hebben. Wanneer je een grote aankoop wilt doen zou je tuinmaterialen zoals: tuintegels, siersbestrating, tuingereedschap maar ook fruitbomen, sierbomen, schaduwbomen en kleiner boomen eenvoudig online kunnen bestellen bij één van de aangesloten vertrouwde partners die de levering van tuinmaterialen eenvoudig voor je regelen Bij een leveranciers via Woningpartner voor tuinbenodigdheden weet je zeker dat je tuinmaterialen veilig en voordelig aan huis geleverd worden.

De tuinspecialisten in je eigen regio

Alles aan je tuin of een gedeelte van de werkzaamheden in je tuin liever uitbesteden? Zorg er altijd voor dat je zaken doet met echte ondernemers. Krijg nooit geen nutteloze oneerlijke prijzen voor diensten aan huis of in je tuin die aangepakt moet worden maar zorg dat je zeker bent en weet dat een echte specialist bij jou in de tuin werkzaamheden komt verrichten. De tuinspecialisten die aangesloten zijn voor de werkzaamheden bij jou thuis staan graag voor je klaar. Vind echte ondernemers in de tuinbranche via het platform van echte ondernemers.

Eerlijk en deskundig tuinadvies

Zou je vooraf advies willen voor de aanleg van een nieuwe tuin, tuinrenovatie of voordat er jaarlijks tuinonderhoud uitgevoerd dient te worden? Alle tuinspecialisten van Woningpartner zijn deskundig en ervaren zodat zij jou kunnen voorzien van het beste tuinadvies. Neem eenvoudig contact op met een specialist bij jou in de buurt. Wanneer hulp noodzakelijk is staat Woningpartner voor je klaar.

Regionaal tuinonderhoud

In iedere regio dus ook bij jou in de buurt staan tuinspecialisten klaar om je tuin onder handen te nemen. Aangesloten tuinspecialisten vind je makkelijk via de zoekkaart van Woningpartner. Er is altijd een hovenier, tuinspecialist, tuinvrouw of tuinman bij jou in de regio te vinden voor eerlijk advies en een correcte uitvoering voor de werkzaamheden bij jou in de tuin.

Jaarlijks tuinonderhoud uitbesteden aan een specialist

Van maandelijks tot ieder seizoen of eens per jaar je tuin laten onderhouden? Maak het vertrouwd en veilig door het tuinonderhoud uit te besteden aan de tuinspecialist bij jou in de buurt. Alle vaklieden met de specialisme voor tuinen ontzorgen woningeigenaren en bewoners van een huurwoning iedere dag bij het zware tuinonderhoud. Het terugkomende feit dat je tuin onderhouden veel tijd kost zorgt voor stres en spanning. De bewezen specialisten van Woningpartner ontzorgen de klanten!

Vind echte bedrijven voor de levering van producten of diensten aan of in de tuin via Woningpartner

Geen tuin te klein of te groot voor de specialisten van Woningpartner. Altijd het gemak en van waar voor je geld. Zorg ervoor dat wanneer je de tuin van je huis wilt laten onderhouden, beheren of opnieuw wilt inrichten en alles of gedeeltelijk wilt uitbesteden dat deze werkzaamheden verricht worden door een partner van Woningpartner, dan weet je dat het goed komt.