Alles veilig en vertrouwd voor in en om je woning. Samen met onze partners staan wij voor je klaar!

Alles voor in en om de woning
Voor iedere woning
Voor iedereen
Volledig comfortabel

Sluit je bedrijf aan als partner van Woningpartner

Als partner ben jij met jouw bedrijf zichtbaar op de kaart van Woningpartner.
Dat kan zowel plaatselijk, regionaal of landelijk maar die keus laten wij aan onze partners. Je zet je bedrijf op de kaart zodat je zichtbaar bent en kunt laten zien aan zoekende klanten waar jij of je bedrijf toe in staat is en op welke manier je dit doet.

Klanten nemen direct contact met je op via de website van Woningpartner.nl want wij maken jouw bedrijf zichtbaar en brengen deze onder de aandacht bij onze klanten. Echte ondernemers die zichtbaar willen zijn bij de eindgebruiker, van zzp’er tot webwinkel als partner van Woningpartner kom je verder.

Echte ondernemers sluiten zich hier aan

Sluit je bedrijf daarom aan op het platform van Nederland

Samen met meer dan 1200+ samenwerkingspartners is Woningpartner de oplossing van de vraag aan, in of rondom de woning. Vertrouwd online en zichtbaar achter de voordeur. Wij werken exclusief met partnerbedrijven waar klanten kunnen rekenen op waar voor hun geld. Woningpartner werkt daarom exclusief met kosten op jaarbasis en niet per opdracht of verkochte artikelen in de vorm van percentages. Iedere doorverwezen klant, opdracht of facturatie komt volledig ten goede van onze partners.

Sluit je bedrijf via de button eenvoudig en voordelig aan!

*Heb je een algemene vraag?
Dan kun je het onderstaande formulier gebruiken om je vraag in te zenden.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.