Alles veilig en vertrouwd voor in en om je woning. Samen met onze partners staan wij voor je klaar!

Alles voor in en om de woning
Voor iedere woning
Voor iedereen
Volledig comfortabel

Veelgestelde vragen

Over Woningpartner.nl
Woningpartner.nl
Woningpartner is de oplossing voor de vraag over alles wat met, in, of om je woning te maken kan hebben. Via Woningpartner.nl kun je eenvoudig de juiste partner vinden voor de opdracht die je op een eerlijke en betrouwbare manier uitgevoerd zou willen hebben. Met de partners van Woningpartner ben je gegarandeerd van de oplossing op je vraag die je hebt of al lang hebt liggen waar je niet mee verder komt. Kom eenvoudig in contact met het geschikte bedrijf bij jou in de buurt.
Webshop Woningpartner.nl
Op Woningpartner.nl wordt hard gewerkt aan een comfortabele webshop. Wij zijn achter de schermen nog met onze shop bezig en zijn je binnenkort graag van dienst.
Partners van Woningpartner
Alle partners die zich bij ons hebben aangesloten zijn van meerwaarde voor jouw vraag, opdracht, klus of project en zijn je graag van dienst.
Webshoppartners van Woningpartner
Onze webshoppartners zijn aangesloten eigenaren van interessante webshops die producten aanbieden die te maken hebben met alles wat interresant is voor in en om de woning. Alle partners zijn betrouwbaar en voldoen aan alle voorwaarden die wij stellen om zich aan te sluiten. Uiteraard zijn de partners vertrouwd en eenvoudig te bereiken.
Aangesloten webshops
Alle webshops die zich hebben aangesloten bij woningpartner zijn vertrouwd en voldoen aan de richtlijnen van het online verkopen op internet. Aangesloten webshops zijn interresant voor jou om hier eens een kijkje te nemen op de websites die normaal gesproken niet snel vindbaar zijn.
Eigen onderhoudsdienst
De onderhoudsdienst van Woningpartner is Allround en volledig gericht op de dagelijkse werkzaamheden die uitgevoerd worden in of om de woning. Voor een snelle dienstverlening, spoed dienst of bij calamiteiten zijn wij snel inzetbaar en kunnen wij de dagelijkse werkzaamheden snel en vakkundig uitvoeren.
Zelf contact opnemen met partners
Alle aanvragen die via ons aan een partner gesteld worden komen terecht bij onze partner in de e-mail box. Op de eigen partner pagina zijn alle gegevens te zien die eenvoudig contact mogelijk maken.
Hoe snel reageert een partner van Woningpartner
Woningpartner heeft verschillende afspraken met de partners uit het bestand. Uiteraard willen wij dat alle vragen direct beantwoord worden maar dat is onmogelijk. Wij hebben de afspraak gemaakt dat zo snel mogelijk de voorkeur heeft maar uiterlijk binnen 2 werkdagen. Over het algemeen is het dezelfde dag nog. Afhankelijk van de tijd de eerstvolgende werkdag.
Welke diensten via Woningpartner.nl
Via Woningpartner.nl zijn alle diensten en aanvragen mogelijk. Wij maken allround voor in en om de woning mogelijk. Wij werken samen met onze partners aan een landelijke oplossing om de dienstverlening te eenvoudigen.
Hoe vind ik het juiste partnerbedrijf voor vraag?
Maak een lijst van met taken die je wilt laten uitvoeren.
Dit kunnen verschillende zaken zijn die te maken kunnen hebben met wat de vraag voor in, aan of om de woning is. Via Woningpartner is voor iedere vraag een passende partner en oplossing te vinden.
Zoek de geschikte partner op onze partner pagina
Op onze partner pagina kun je eenvoudig per plaats kijken welke professionele bedrijven zich bij ons hebben aangesloten. Via Woningpartner kies je altijd voor de juiste en betrouwbare partner die jou verder kan helpen.
Neem eenvoudig contact op via het contactformulier van onze partner
Via het contactformulier vraag je eenvoudig offertes aan en is een terugbelverzoek snel gemaakt. Het is is belangrijk om te weten dat Woningpartner geen onderdeel uitmaakt van de vraag, daadwerkelijke opdracht of vragen achteraf.
Welk bedrijf raden jullie aan?
Woningpartner geeft geen voorkeursbehandelingen aan bedrijven die een product, dienst ,advies ,advertentie of enige vorm van betekenis geven voor de oplossing op je vraag.
Welke bedrijf voor mijn vraag?
Wij geven iedereen gelijke kansen om zichtbaar gevonden te kunnen worden en oplossingen kunnen bieden.
Komt het partnerbedrijf ook ik mijn woonplaats?
Via onze categorieën worden op woonplaats niveau de aangesloten partners en plaatselijke advertenties getoond die geschikt kunnen zijn voor alles in en om jouw huis.
Heeft de zichtbare volgorde van partners een betekenis?
Onze partners worden op iedere woonplaats is op volgorde van de door Woningpartner gefilterde keuzes getoond. De variatie in volgorde is mede afhankelijk van de verschillende soorten disciplines, en het aanbod in de woonplaats.
Zit er een maximum aan de aantallen om aan te sluiten bij Woningpartner?
Hoeveel partners zijn er aangesloten bij Woningpartner?
Dat is een vraag die niet relevant is. Wij staan overal voor open en aan aantallen stellen wij geen norm.
Zit er een maximum op om partner van Woningpartner te worden?
Voor ieder geschikt bedrijf is er ruimte als het bedrijf aan onze eigen voldoet. Wij stellen geen eisen in de aantallen want iedere vraag is uniek net zoals ieder bedrijf. De klantvraag is het startpunt van oplossing die wij als Woningpartner kunnen bieden. Een opdrachtgever zoekt het geschikte bedrijf die goed bij de opdracht past. Veilig en vertrouwd.
Ik heb een eigen bedrijf kan ik mij ook aansluiten?
Ja, Dat kan heel goed. Als jij met jouw bedrijf voldoet aan de voorwaarden die wij stellen om diensten of producten te leveren aan klanten van Woningpartner dan kun jij je bij ons aansluiten. Voor plaatselijke, regionale of zelfs landelijke zichtbaarheid hebben wij diverse mogelijkheden. Neem eenvoudig contact met ons op.
Ik ben eigenaar van een webshop. Kan ik webshoppartner worden?
Ja, Dat kan heel goed. Als jij met jouw webshop volledig voldoet aan de voorwaarden die wij stellen om producten te leveren aan klanten van Woningpartner dan kun jij je bij ons aansluiten. Voor online zichtbaarheid en groei van jouw webshop hebben wij diverse mogelijkheden. Neem eenvoudig contact met ons op en wij helpen je graag verder.
Ik heb een webshop kan ik mij aanmelden voor aangesloten webshops?
Dat kan zeker. Alle aangesloten webshops zijn van meerwaarde voor onze klanten en hebben een betekenis voor aan, in of om de woning. Je verkoopt als webshop relevante producten en wilt meer zichtbaar worden? Dan kun je ons via het aanmeld formulier benaderen. De voorwaarden en kosten worden naar jou gemaild en zodra alles akkoord is ben je meteen zichtbaar op onze pagina. Het aansluiten verhoogt de zichtbaarheid voor je eigen webshop en kan de omzet een flinke boost geven.
Financiële vragen en antwoorden
Hoe hoog zouden de kosten kunnen zijn voor de uitvoering van een dienst via een partner?
Dat is moeilijk om aan te geven. Over het algemeen zitten de prijzen van partners niet heel ver van elkaar. Het verschilt per vraag, opdracht op grootte van een klus wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. Wanneer je opzoek bent naar een grote verbouwing of een geheel nieuw interieur dan raden wij je aan om vooraf een offerte op te vragen of goed in gesprek te gaan met met de partner voor het maken van een eventuele prijsafspraak.
Wat zijn redelijke tarieven?
Ook hierop is de omvang van de vraag die je hebt of de dienst die je uitgevoerd zou willen hebben die de prijs bepaald. Onze partners werken in verschillende regio's en voor verschillende tarieven. Omdat er veel variaties zijn op een tarief hebben wij onze partners die werkzaam of een dienst kunnen leveren in jou woonplaats eenvoudig en overzichtelijk klaar staan voor een benadering. Zijn wij nog niet actief in jouw woonplaats dan kun je eenvoudig contact met ons opnemen voor de vraag of opdracht die je hebt.
Overige vragen
Mijn vraag staat er niet tussen
Dan kun je eenvoudig ons contactformulier invullen en versturen. Wij helpen je graag verder naar een passende reactie op je vraag.
Hoofdkantoor David Ricardostraat 13-13, 7559 SH Hengelo
Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten