Alles veilig en vertrouwd voor in en om je woning. Samen met onze partners staan wij voor je klaar!

Alles voor in en om de woning
Voor iedere woning
Voor iedereen
Volledig comfortabel

"*" geeft vereiste velden aan

Postcode + km rondom
Selecteer wat van toepassing is*

Meer uit je partnerschap halen?

Upload je bedrijfslogo in jpg, png, svg (Verplicht *)
Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Sluit je bedrijf aan als partner van Woningpartner. Betaal direct en veilig via IDEAL.

Zet je bedrijf op de kaart via Woningpartner

Kom in contact met klanten bij jou in de plaats, regio, provincie of zelfs landelijk. Door het vertrouwde netwerk van Woningpartner komen klanten eenvoudig met jouw bedrijf in contact wanneer jij jouw bedrijf of organisatie hebt aangesloten bij het netwerk van Nederland.

Woningpartner is er voor alle eindgebruikers die op zoek zijn naar echte ondernemers voor de oplossing op de vraag. Met de dienstverlening, levering van producten of uitvoering van werkzaamheden aan, in of rondom de woning is Woningpartner het zoekplatform voor de eindgebruiker en de spil voor lokale ondernemers.

Eigen bedrijfspagina via Woningpartner

Geef je bedrijf een boost door zichtbaar te worden en vindbaar te zijn wanneer klanten op zoek zijn naar de oplossing die jij kunt bieden.
Als allround zoekplatform voor woningeigenaren staat Woningpartner bekend om het samenwerken met lokale en regionale ondernemers die rechtstreeks in contact komen, aanvragen ontvangen en opdrachten uit kunnen voeren. Door je aan te sluiten als partner geef je klanten het vertrouwen waarnaar zij op zoek zijn en zodat jij of jullie bedrijf in aanmerking komt voor een uit te voeren opdracht, klus, dienst of bedrijf dat werkzaamheden kan verrichten aan, in of rondom de woning.

 

De werkwijze van Woningpartner is uniek

Door je bedrijf aan te sluiten komen klanten kosteloos in contact met bedrijven die zich hebben aangesloten als partner van Woningpartner.
Andersom werkt Woningpartner ook op die manier, de hoeveelheid aanvragen diensten of opdrachten die uitgevoerd worden daarvan is geen enkele afdracht of commissie aan Woningpartner verschuldigd en dat is samenwerken aan de groei van jouw onderneming. Woningpartner is transparant en brengt ondernemers dichter bij de doelgroep.

Vraagstukken van de klanten komen ook via Woningpartner binnen en die lossen we op door de aanvragen of opdrachten weg te zetten bij een partner in de buurt zodat de oplossing makkelijk en eenvoudig geboden wordt maar deskundig en professioneel uitgevoerd zal worden.

Samenwerkingen zijn op basis van jaarlijkse lage Kosten
Niet per maand, per opdracht of per aanvraag maar lage aansluitkosten per jaar. Bedrijven kunnen zich aansluiten vanaf  149 euro per jaar (afhankelijk van de onderneming) waarbij ze al zichtbaar zijn op de kaart van Woningpartner en gevonden worden door de klanten in de regio.

 

Alles op maat voor de groei van jouw onderneming

Je bedrijf op de kaart zetten is het begin, Woningpartner doet meer dan ieder ander bedrijf om de stroom aan aanvragen, opdrachten of acties te bevorderen.
Met maatwerk campagnes in de buurt, regio of product brengen wij jouw bedrijf naar een hoger niveau. Wil je meer specifieke aanvragen of opdrachten ontvangen of meer naamsbekendheid creëren dan ben je als aangesloten partner bij Woningpartner aan het juiste adres. Volledig op maat met de beste specialisten op ieder gebied staan wij graag voor je klaar om je onderneming de juiste richting op te sturen. Woningpartner is het vertrouwde platform voor de eindgebruiker en onze samenwerkende partners.