Alles veilig en vertrouwd voor in en om je woning. Samen met onze partners staan wij voor je klaar!

Alles voor in en om de woning
Voor iedere woning
Voor iedereen
Volledig comfortabel

Koolmonoxidemelders redden levens. Haal ze voordelig in huis en hang ze eenvoudig op!

Koolmonoxide is een gevaarlijke en onzichtbare damp dat vrij komt bij de verbranding van bijvoorbeeld de cv-ketel, geiser, gas of houtkachel. Bij een slecht geïnstalleerde, onderhouden of bij een defect kan er koolmonoxide vrijkomen in de ruimte.

Het is onzichtbaar en zonder koolmonoxidemelder merkt je dit zelf niet op. Symptomen kunnen vrij snel optreden in matige vorm zoals duizeligheid, hoofdpijn maar ook snel overgaan naar een acute koolmonoxidevergiftiging met alle gevolgen van dien.

iedere woning veilig. Plaats een koolmonoxidemelder

Een echte sluipmoordenaar is nog steeds koolmonoxide!

Onderschat de gevaren nooit want bloodstelling aan koolmonoxide kan complete levens snel maar ook tergend langzaam verwoesten. Hang in iedere woning minimaal 2 koolmonoxidemelders op. De stelregel van CO-Vrij is: 1 koolmonoxidemelder bij ieder verbrandingstoestel en 1 melder per slaapkamer.

Voor een laag bedrag bescherm jij jezelf en je medebewoners tegen de CO-gevaren. Schaf eenvoudig een goede koolmonoxidemelder aan en zorg dat je voorbereid bent! De giftige dampen kun je niet direct voorkomen want in veel situaties weet je dit niet en merk je dit niet op. Een koolmonoxidemelder waarschuwt je zodat je actie kunt ondernemen.

Bescherm jezelf en je medebewoners tegen de gevaren van koolmonoxide. Schaf eenvoudig één van de meeste gewildste co-melders aan bij onze partner op het gebied van koolmonoxidemelders.

Dit zijn de meest gewilde koolmonoxidemelders van dit jaar

Nog geen koolmonoxidemelder in huis?
Bestel ze eenvoudig en voordelig bij de leverancier van koolmonoxidemelders.