Alles veilig en vertrouwd voor in en om je woning. Samen met onze partners staan wij voor je klaar!

Alles voor in en om de woning
Voor iedere woning
Voor iedereen
Volledig comfortabel

Woningpartner als leverancier voor de collectieve inkoop van nieuwe en te vervangen rookmelders

Op meer dan 400.000 adressen hangen inmiddels rookmelders en aanverwante artikelen op het gebied van brandpreventie in huis. Nieuwe rookmelders volledig afgestemd op de organisatie en het woningbestand in combinatie met de gebruiksvriendelijkheid voor bewoners.

De grootte inhaalslag voor de verplichte wetgeving van 1 juli 2022: iedere woning in Nederland een werkende rookmelder in huis is gemaakt. Met het leveren en de installatie van preventiemiddelen in huis voldoen inmiddels een groot deel van de woningeigenaren aan de rookmelderplicht.

Door de samenwerking met de huidige onderaannemers of eigen onderhoudsdienst te borgen is Woningpartner ook het aanspreekpunt en de leverancier voor het leveren op afroep aan iedere organisatie of partner in Nederland.
Voor het planmatig of dagelijks vervangen van rookmelders in woningen bijvoorbeeld bij mutatie worden kleinschalige uitleveringen volledig afgestemd met de projectmanager of uitvoerder binnen de organisatie of in samenspraak met de onderaannemer.

Wil je een organisatie aanmelden voor het collectief inkopen van rookmelders? Vul dan het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in.

Collectief rookmelders inkopen

Rookmelders collectief vervangen?

Uitvoering in eigen beheer?
Vraag een offerte op maat aan voor het collectief inkopen van rookmelders voor woningen of appartementen. Weet je al welk type je wilt toepassen? Geef het dan aan in de omschrijving op het contactformulier. Nog geen keuze gemaakt of wil je graag advies van een specialist? Laat het ons weten!

Veel gevraagd door onder andere:
Woningcorporaties, Zorginstellingen, kleinschalige woongebouwen, VvE beheerders, woningbeheerders en installatiebedrijven. 

Rookmelders collectief vervangen

Uitvoering uitbesteden?. Dat doen wij volledig op maat, in overleg en volledig volgens planning.
Zijn de bestaande rookmelders planmatig aan vervanging? Neem dan eenvoudig contact met ons op! Wij ontzorgen klanten in het hele traject. Vraag een offerte aan en kom eenvoudig in contact met de specialisten van Woningpartner.