Alles veilig en vertrouwd voor in en om je woning. Samen met onze partners staan wij voor je klaar!

Alles voor in en om de woning
Voor iedere woning
Voor iedereen
Volledig comfortabel

Maak je bedrijf plaatselijk, regionaal of zelfs landelijk zichtbaar en breng je diensten onder de aandacht.

Maak je bedrijf zichtbaar bij de doelgroep!
Via Woningpartner kun je als partner op verschillende manieren aan nieuwe klanten en opdrachten komen. Klanten komen via je eigen bedrijfspagina op onze site bij jouw bedrijf terecht. Doordat wij werken met ondernemers door heel Nederland die zich hebben aangesloten bij Woningpartner kunnen wij de klanten volledig voorzien van een oplossing op maat in en om de woning. Wil jij met jouw bedrijf een flinke stap maken en zichtbaar bij je doelgroep? Vul hieronder je gegevens in, dan maken wij jouw bedrijf zichtbaar.

Via Woningpartner.nl benaderen klanten partners

Je bedrijf promoten en zichtbaar maken bij klanten?

Jouw dienstverlenende onderhoudsbedrijf eenvoudig zichtbaarheid geven bij klanten in 3 stappen.
Sluit je bedrijf eenvoudig aan als je bedrijf van betekenis is of kan zijn in, om of aan de woning. Je bedrijf wordt zichtbaar voor zoekende klanten en nemen eenvoudig contact met jou of je bedrijf op voor het maken van een afspraak, voor het bestellen van een product of dienst of vragen een offerte op maat aan. Alle doelgroepen, alle diensten en alle webshops die onderdeel willen zijn en willen groeien met het bedrijf en de zichtbaarheid willen vergroten sluiten zich aan bij Woningpartner.

Samen bedienen we de klanten op een betrouwbare, vertrouwde en eenvoudige manier. Vul je gegevens op het onderstaande formulier eenvoudig en snel in en sluit je bedrijf tot 31-10 gratis aan bij Woningpartner.

In 3 stappen je bedrijf of webwinkel aansluiten bij Woningpartner

  1. Vul je bedrijfsgegevens volledig in
  2. Woningpartner voert de controle check uit
  3. Verwerking en opmaak van de bedrijfsgegevens

Wil je partnerbedrijf worden van Woningpartner en meer uit een samenwerking halen? meld je (eigen)bedrijf aan via de onderstaande button. Ontvang aanvragen en opdrachten zonder verdere afdrachten of commissies aan ons kwijt te zijn. Partnerbedrijven betalen slechts de jaarlijkse kosten.

Dienstverlening, webshop of beide?
Max. bestandsgrootte: 100 MB.